dinsdag 23 juli 2024

Maak kennis met QJMOTOR tijdens RIDERS Festival op 1 en 2 juni

QJMOTOR presenteert voor het eerst de modellen line-up aan het publiek in de Benelux tijdens RIDERS Festival op 1 en 2 juni in Rosmalen.

Eerder deze maand hebben motor professionals uit de Benelux de nieuwe QJMOTOR modellen kunnen ervaren. De resultaten van deze introductie zijn veelbelovend. Vooruitlopend op de markt introductie bij de officiële dealer vanaf half juni, is het nu al mogelijk om de modellen te bezichtigen.

7 redenen waarom je RIDERS Festival niet wilt missen

Op de stand van importeur MotoMondo worden vrijwel alle QJMOTOR modellen uit het leveringsprogramma getoond:

  • SRK 800 RR (Supersport) beschikbaar vanaf 2e helft juli
  • SRT 800 SX Touring (Adventure) beschikbaar vanaf medio juni
  • SRT 700 X Touring (Adventure) beschikbaar vanaf medio juni
  • SRV 600 V (Cruiser) beschikbaar vanaf 2e helft juli
  • SRK 550 (Naked) beschikbaar vanaf 2e helft juli
  • SRK 125 S (Naked) beschikbaar vanaf medio juni
  • ART 125 (Scooter) beschikbaar vanaf medio juni

Proefrijden is helaas niet mogelijk op RIDERS Festival. Indien u een proefrit wilt inplannen, dan kunt u contact opnemen met één van de officiële QJMOTOR dealers. Ook kunt u een aanvraag doen via het proefrit formulier.

Over RIDERS Festival
RIDERS Festival – Voorheen Mega MotorTreffen – is dé plek waar motorliefhebbers samenkomen en hun passie voor alles op twee wielen delen. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net je eerste stappen in de wereld van motoren zet, dit festival biedt voor ieder wat wils. Van adembenemende stunts tot inspirerende shows en van live muziek tot proefrijden op nieuwste motormodellen – RIDERS Festival heeft het allemaal! Ga voor tickets en meer informatie naar ridersfest.nl
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen