13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Korting op je motorverzekering met het KNMV VRO-R certificaat

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De VRO-Risico is een theoretische en praktische training die ingaat op de knelpunten die vaak de oorzaak van een motorongeval zijn. Als motorrijder ben je nu eenmaal een kwetsbare verkeersdeelnemer. Vanwege de opzet wordt deze training ook onderschreven door de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV).

Fikse korting
Een groot aantal gemeentes en enkele provincies vinden de VRO-Risico training van de KNMV bijzonder waardevol. Daarom bieden zij de inwoners fikse korting op het cursusgeld. In plaats van €225,- betalen zij daarom slechts €50,-. Bovendien levert het behaalde certificaat bij Combi Motors Verzekeringen een premiekorting op!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen