Met je kop in Rossi’s game

In juni 2016 komt er een nieuwe videogame op de markt genaamd ‘Valentino Rossi – The Game’. De ontwikkelaar van het spel geeft nu – ter promotie van het spel – drie fans van nummer 46 de kans om samen met hun held in het spel voor te komen.

Wat houdt dat in? Er zal een personage in de game zitten met jouw gezicht! Hbe je hier wel oren naar? Ga dan snel naar www.valentinorossithegame.com om jezelf op te geven. Je zal in 140 tekens moeten omschrijven wat je van het spel denkt en een foto moeten uploaden die gebruikt kan worden in het spel. De 3 winnaars worden gekozen door de officiële VR46 fanclub en het team van de gameontwikkelaar (Milestone). Geef je wel snel op want de inschrijving sluit op 24 december.

Wordt je gekozen dan zal je gezicht vanaf volgend jaar door gamers over de hele wereld op de Playstation 4, Xbox One en PC gezien worden. 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.