donderdag 22 februari 2024

Met je kop in Rossi’s game

In juni 2016 komt er een nieuwe videogame op de markt genaamd ‘Valentino Rossi – The Game’. De ontwikkelaar van het spel geeft nu – ter promotie van het spel – drie fans van nummer 46 de kans om samen met hun held in het spel voor te komen.

Wat houdt dat in? Er zal een personage in de game zitten met jouw gezicht! Hbe je hier wel oren naar? Ga dan snel naar www.valentinorossithegame.com om jezelf op te geven. Je zal in 140 tekens moeten omschrijven wat je van het spel denkt en een foto moeten uploaden die gebruikt kan worden in het spel. De 3 winnaars worden gekozen door de officiële VR46 fanclub en het team van de gameontwikkelaar (Milestone). Geef je wel snel op want de inschrijving sluit op 24 december.

Wordt je gekozen dan zal je gezicht vanaf volgend jaar door gamers over de hele wereld op de Playstation 4, Xbox One en PC gezien worden. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen