Kortingsactie 10 jarig bestaan Motorsticker

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Tien jaar geleden is oprichter Wouter van der Haar begonnen met Motorsticker.com. Begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf met een klein team van enthousiaste medewerkers.

In deze periode hebben we ons assortiment flink uitgebreid. Zo hadden we 10 jaar geleden maar 20 producten, nu is dat uitgebreid naar ruim 400 producten, waaronder sponsorsticker, velgstickers, tankpads en hebben we een hele eigen lijn van wiel striping ontwikkeld. Ook maken we steeds meer stickers voor klanten op maat.

Vanaf het begin is Motorsticker.com actief betrokken bij motorfora en motorclubs. Daar zijn we een welbekende naam, met vele motorliefhebbers als klant.

Dit jaar bestaan we 10 jaar. Daarom zijn we in maart begonnen met verschillende acties op onze producten. Zo zijn er kortingsacties geweest op onze speciaal ontworpen Special GP Striping voor op de velgen. Daarnaast ook een actie op de Rimstriping applicators en hebben we een actie op de sponsorlogo’s gehad.

Deze maand komen we met een speciale actie. Elke 10e bestelling is gratis! Voor meer informatie ga naar www.motorsticker.nl.

Deze actie loopt van 19 juni t/m 28 juni.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?