zondag 5 februari 2023

Kortingsactie 10 jarig bestaan Motorsticker

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Tien jaar geleden is oprichter Wouter van der Haar begonnen met Motorsticker.com. Begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf met een klein team van enthousiaste medewerkers.

In deze periode hebben we ons assortiment flink uitgebreid. Zo hadden we 10 jaar geleden maar 20 producten, nu is dat uitgebreid naar ruim 400 producten, waaronder sponsorsticker, velgstickers, tankpads en hebben we een hele eigen lijn van wiel striping ontwikkeld. Ook maken we steeds meer stickers voor klanten op maat.

Vanaf het begin is Motorsticker.com actief betrokken bij motorfora en motorclubs. Daar zijn we een welbekende naam, met vele motorliefhebbers als klant.

Dit jaar bestaan we 10 jaar. Daarom zijn we in maart begonnen met verschillende acties op onze producten. Zo zijn er kortingsacties geweest op onze speciaal ontworpen Special GP Striping voor op de velgen. Daarnaast ook een actie op de Rimstriping applicators en hebben we een actie op de sponsorlogo’s gehad.

Deze maand komen we met een speciale actie. Elke 10e bestelling is gratis! Voor meer informatie ga naar www.motorsticker.nl.

Deze actie loopt van 19 juni t/m 28 juni.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen