Kortingsactie op Spyder Roadster

Vooropgesteld, koopjes worden de Spyder Roadsters niet maar toch… Wie een Spyder Roadster RS van modeljaar 2012 aankoopt, geniet tot en met 15 oktober van een korting ter waarde van de BTW. Bij aankoop van alle 2012 RT-modellen wordt een gratis optiepakket ter waarde van 1500  euro geschonken.

BRP lanceerde de eerste Spyder Roadster, eveneens haar eerste onroad voertuig, alweer in 2007. Dit voertuig heeft een op z´n zachtst gezegd bijzonder ontwerp, waarbij het frame de vorm heeft van een Y. Dus met twee wielen voor en eentje achteraan.

Kijk voor meer informatie op www.brp.com/nl-be/voertuigen/can-am-roadsters

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.