13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kortingsactie op Spyder Roadster

Vooropgesteld, koopjes worden de Spyder Roadsters niet maar toch… Wie een Spyder Roadster RS van modeljaar 2012 aankoopt, geniet tot en met 15 oktober van een korting ter waarde van de BTW. Bij aankoop van alle 2012 RT-modellen wordt een gratis optiepakket ter waarde van 1500  euro geschonken.

BRP lanceerde de eerste Spyder Roadster, eveneens haar eerste onroad voertuig, alweer in 2007. Dit voertuig heeft een op z´n zachtst gezegd bijzonder ontwerp, waarbij het frame de vorm heeft van een Y. Dus met twee wielen voor en eentje achteraan.

Kijk voor meer informatie op www.brp.com/nl-be/voertuigen/can-am-roadsters

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen