zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Koude actie

Last van een flink ochtendhumeur tijdens de donkere dagen in de winter? Ga dan in pyama tanken! Shell en Philips willen namelijk in de overgang naar de wintertijd een handje helpen door mensen die in pyjama komen tanken een Philips Wake-Up Light cadeau te geven.

De Wake-Up actie, die geldt voor de eerste 150 klanten die minimaal 25 liter brandstof tanken, vindt plaats bij Shell tankstation De Wetering in Utrecht op vrijdag 28 oktober tussen 6.00 en 7.30 uur. Met deze Wake-Up actie wordt een recent gestarte samenwerking gevierd. Tot en met 11 januari 2012 ontvangt iedereen die minimaal 25 liter tankt bij Shell, een Shell kortingsvoucher voor korting op ruim zestig Philips producten. Op maandag 31 oktober kan ook in de regio Eindhoven van deze Wake-Up actie geprofiteerd worden door tussen 6.00 en 7.30 uur in pyjama te tanken bij Shell tankstation Floraplein.

Adressen deelnemende Shell tankstations:
Shell tankstation De Wetering Utrecht: Proostwetering 90, Utrecht.
Shell tankstation Floraplein Eindhoven: Floraplein 15, Eindhoven.

 
 
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelTips van KNMV en MON
Volgend artikelMotor Event Hardenberg

Gerelateerde artikelen