Motor Event Hardenberg

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november opent Evenementenhal Hardenberg de deuren voor de derde editie van Motor Event Hardenberg. Je vindt dan een mix van motorbeurs, show, supercross en entertainment. In de Evenementenhal staan diverse gebruikte en nieuwe motoren. Daarnaast zijn natuurlijk de nieuwste modellen voor 2012 te bewonderen. Naast motoren kun je je hart ophalen op het gebied van kleding, onderdelen en accessoires.

Een uniek onderdeel van Motor Event Hardenberg is Indoor Supercross. Dagelijks vinden tijdens het evenement spectaculaire wedstrijden plaats, waarbij verschillende disciplines van de motorsport aan bod komen. Met één entreekaartje kan de bezoeker zowel de beurs als de Indoor Supercross bezoeken. 

Voor meer informatie over de Indoor Supercross kijk je op www.indoorsupercross.nl.
Kijk voor meer info over Motor Event Hardenberg op www.motoreventhardenberg.nl.
 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.