zaterdag 27 april 2024

Motor Event Hardenberg

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november opent Evenementenhal Hardenberg de deuren voor de derde editie van Motor Event Hardenberg. Je vindt dan een mix van motorbeurs, show, supercross en entertainment. In de Evenementenhal staan diverse gebruikte en nieuwe motoren. Daarnaast zijn natuurlijk de nieuwste modellen voor 2012 te bewonderen. Naast motoren kun je je hart ophalen op het gebied van kleding, onderdelen en accessoires.

Een uniek onderdeel van Motor Event Hardenberg is Indoor Supercross. Dagelijks vinden tijdens het evenement spectaculaire wedstrijden plaats, waarbij verschillende disciplines van de motorsport aan bod komen. Met één entreekaartje kan de bezoeker zowel de beurs als de Indoor Supercross bezoeken. 

Voor meer informatie over de Indoor Supercross kijk je op www.indoorsupercross.nl.
Kijk voor meer info over Motor Event Hardenberg op www.motoreventhardenberg.nl.
 
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen