maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor Event Hardenberg

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november opent Evenementenhal Hardenberg de deuren voor de derde editie van Motor Event Hardenberg. Je vindt dan een mix van motorbeurs, show, supercross en entertainment. In de Evenementenhal staan diverse gebruikte en nieuwe motoren. Daarnaast zijn natuurlijk de nieuwste modellen voor 2012 te bewonderen. Naast motoren kun je je hart ophalen op het gebied van kleding, onderdelen en accessoires.

Een uniek onderdeel van Motor Event Hardenberg is Indoor Supercross. Dagelijks vinden tijdens het evenement spectaculaire wedstrijden plaats, waarbij verschillende disciplines van de motorsport aan bod komen. Met één entreekaartje kan de bezoeker zowel de beurs als de Indoor Supercross bezoeken. 

Voor meer informatie over de Indoor Supercross kijk je op www.indoorsupercross.nl.
Kijk voor meer info over Motor Event Hardenberg op www.motoreventhardenberg.nl.
 
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen