donderdag 18 april 2024

Kruising tussen een straaljager en een Goldwing

Het waarom blijft in nevelen gehuld, maar Ron Galloops vond het nodig om een straaljager en een Honda Goldwing met elkaar te kruisen. Het opmerkelijke eindresultaat is deze trike in oorlogsuitdossing. Dit moet de ideale motorfiets zijn om door een file naar voren te kruipen. Alle auto’s vliegen aan de kant voor je.

Met naverbrander
Zoals te zien op dit filmpje mag het apparaat ook nog legaal de weg op. De ‘vliegmachine’ haalt zelfs een topsnelheid van 130 km/h. Misschien valt dat wat tegen voor een Goldwing met naverbrander, maar die heeft alleen een optische functie. Eigenaar Galloops vindt het rijden met zijn Honda ‘vliegtuig’ geen enkel probleem. Hij heeft nog het meest te stellen met nieuwsgierige medeweggebruikers die alles doen voor een blik op de straaljager en hem daarbij bijna in de wielen rijden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen