Kruising tussen een straaljager en een Goldwing

Het waarom blijft in nevelen gehuld, maar Ron Galloops vond het nodig om een straaljager en een Honda Goldwing met elkaar te kruisen. Het opmerkelijke eindresultaat is deze trike in oorlogsuitdossing. Dit moet de ideale motorfiets zijn om door een file naar voren te kruipen. Alle auto’s vliegen aan de kant voor je.

Met naverbrander
Zoals te zien op dit filmpje mag het apparaat ook nog legaal de weg op. De ‘vliegmachine’ haalt zelfs een topsnelheid van 130 km/h. Misschien valt dat wat tegen voor een Goldwing met naverbrander, maar die heeft alleen een optische functie. Eigenaar Galloops vindt het rijden met zijn Honda ‘vliegtuig’ geen enkel probleem. Hij heeft nog het meest te stellen met nieuwsgierige medeweggebruikers die alles doen voor een blik op de straaljager en hem daarbij bijna in de wielen rijden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?