dinsdag 26 september 2023

KTM 2.0

Ook KTM heeft zijn weg gevonden in de jungle van Social Media. Via je smartphone of computer is KTM altijd in de buurt en ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste KTM-nieuws. Je kunt kiezen uit de website, Facebook, Twitter, Youtube of je volgt deze social media gewoon allemaal tegelijk! Bovendien kun je kiezen uit verschillende Twitteraccounts en Facebookpagina's.

Facebook was voor KTM zeer succesvol met de internationale KTM Racing Page, die op dit moment meer dan 700.000 motorsportenthousiastelingen op de hoogte houdt over het racenieuws uit alle disciplines. Inmiddels is met een bereik van 1.7 miljoen de KTM Racing Page nog steeds in populariteit aan het stijgen.
De KTM Official Fanpage brengt nieuws vanuit de diverse ‘producten’ van het bedrijf. Adventure Tours en Orange Days zijn onderwerpen die daar voorbij komen. Deze pagina heeft inmiddels meer dan 60.000 fans.Veel van de nationale importeurs zijn ook actief op YouTube,Twitter en andere nationale platformen. Het officiële KTM YouTube kanaal heeft al meer dan 19.000 abonnees en de ongeveer 200 videoclips zijn al meer dan 7,9 miljoen keer bekeken.

Het is echter Twitter: @KTM_Racing, die de volledige buzz en de allernieuwste updates levert. Meer dan 26.000 enthousiaste racefans volgen de oranje tweets. Volg de Nederlandse weetjes via @KTM_NL.

Alle KTM online activiteiten in één oogopslag vind je op http://www.ktm.com/at/follow-us.html, www.ktm.com en www.ktmimages.com.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image