dinsdag 16 april 2024

Oldtimer-liefhebbers opgelet!

Tijdens dit evenement kun je genieten van prachtige oldtimers. Je vindt er niet alleen klassieke motoren, maar ook stoommachines en tractoren zijn van de partij. De deelnemers krijgen de kans hun oldtimers in de arena rond te rijden terwijl de bijzonderheden over de voertuigen worden verteld.

Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een leuk uitje voor de hele familie. De dag staat bol van de activiteiten, zoals demonstraties planken zagen, dorsen en volksdansen, een modelexpositie en een een onderdelenmarkt. Kinderen kunnen terecht op het springkussen, in de zweefmolen of zelfs in het zwembad.

Op het speciaal ingerichte kennisplein kunnen bezoekers met specifieke vragen over hun oldtimers terecht. Hier staan specialisten op het gebied van schadeherstel, spuiten, onderdelen, verzekeren en reviseren. Een uitkomst voor de echte liefhebber.

Je bent zaterdag 4 en zondag 5 augustus van 10.00 tot 18.00 uur welkom. Volwassenen betalen 10 euro entree. Kinderen tussen de 10 en 16 jaar mogen voor de helft naar binnen. Voor kinderen van 2 tot 10 jaar kost het 2 euro, tot 2 jaar is het gratis. Parkeren kost 2 euro.

Meer info vind je op www.oldtimerdagen.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen