Oldtimer-liefhebbers opgelet!

Tijdens dit evenement kun je genieten van prachtige oldtimers. Je vindt er niet alleen klassieke motoren, maar ook stoommachines en tractoren zijn van de partij. De deelnemers krijgen de kans hun oldtimers in de arena rond te rijden terwijl de bijzonderheden over de voertuigen worden verteld.

Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een leuk uitje voor de hele familie. De dag staat bol van de activiteiten, zoals demonstraties planken zagen, dorsen en volksdansen, een modelexpositie en een een onderdelenmarkt. Kinderen kunnen terecht op het springkussen, in de zweefmolen of zelfs in het zwembad.

Op het speciaal ingerichte kennisplein kunnen bezoekers met specifieke vragen over hun oldtimers terecht. Hier staan specialisten op het gebied van schadeherstel, spuiten, onderdelen, verzekeren en reviseren. Een uitkomst voor de echte liefhebber.

Je bent zaterdag 4 en zondag 5 augustus van 10.00 tot 18.00 uur welkom. Volwassenen betalen 10 euro entree. Kinderen tussen de 10 en 16 jaar mogen voor de helft naar binnen. Voor kinderen van 2 tot 10 jaar kost het 2 euro, tot 2 jaar is het gratis. Parkeren kost 2 euro.

Meer info vind je op www.oldtimerdagen.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.