De verkoop van de KTM 890 Adventure R Rally start om 19.30 uur

KTM heeft de KTM 890 Adventure R Rally onhuld. De motor wordt Europabreed aangeboden via de website

Om 19.30 uur heeft KTM de 890 Adventure R Rally gepresenteerd. Bij de onthulling van de KTM 890 Adventure R Rally waren Toby Price (tweevoudig winnaar van de Dakar in 2016 en 2019), Sam Sunderland (winnaar van de 2017-editie), maar ook Chris Birch aanwezig.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?