MOTO73, Classic & Retro en Promotor onder één dak

New Skool Media -uitgever van deze website, MOTO73 én Classic & Retro- bundelt haar motorkrachten met P!TE Media, dat Promotor, Promotor Reizen, promotor.nl, Mega MotorTreffen en Promotor TV inbrengt. Al deze titels en activiteiten komen samen in het nieuwe motormediabedrijf, genaamd MotorNL.

Spil in dit alles? De website die je nu voor je neus hebt: Motor.nl. Titels zoals MOTO73, Promotor en Classic & Retro gaan door waar ze al jaren mee bezig zijn. Motor.nl zal echter flink vernieuwd worden en alle motorambities vanuit het nieuwe bedrijf bundelen. 

Eddie de Vries, hoofdredacteur van MOTO73 en Classic & Retro: ‘Goed nieuws voor ons, goed nieuws voor onze abonnees en lezers. We krijgen nu alles onder één dak, van print tot een prachtig evenement, en van TV tot een reisaanbieder. We vliegen uit bij een grote uitgeverij en bundelen onze krachten in een kleiner maar hartstikke ambitieus bedrijf waarin iedereen door en door is besmet met het motorvirus.’

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.