woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTO73, Classic & Retro en Promotor onder één dak

New Skool Media -uitgever van deze website, MOTO73 én Classic & Retro- bundelt haar motorkrachten met P!TE Media, dat Promotor, Promotor Reizen, prowww.motor.nl, Mega MotorTreffen en Promotor TV inbrengt. Al deze titels en activiteiten komen samen in het nieuwe motormediabedrijf, genaamd MotorNL.

Spil in dit alles? De website die je nu voor je neus hebt: Motor.nl. Titels zoals MOTO73, Promotor en Classic & Retro gaan door waar ze al jaren mee bezig zijn. Motor.nl zal echter flink vernieuwd worden en alle motorambities vanuit het nieuwe bedrijf bundelen. 

Eddie de Vries, hoofdredacteur van MOTO73 en Classic & Retro: ‘Goed nieuws voor ons, goed nieuws voor onze abonnees en lezers. We krijgen nu alles onder één dak, van print tot een prachtig evenement, en van TV tot een reisaanbieder. We vliegen uit bij een grote uitgeverij en bundelen onze krachten in een kleiner maar hartstikke ambitieus bedrijf waarin iedereen door en door is besmet met het motorvirus.’

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen