KTM Duke 200 gepresenteerd

Zie hier de KTM Duke 200. Hij lijkt een beetje op zijn kleinere broertje, de Duke 125, maar is net iets volwassener. De 200 is gemaakt door fabrikant Bajaj in India en gericht op de specifieke markten in onder andere Brazilië, India en Maleisië.

Onze goede vrienden van visordown.com weten te melden dat ‘ie niet naar Engeland komt. Mede daarom schatten wij de kans erg klein in dat de 200 wel in Nederland verkocht gaat worden. Jammer, want de Duke 125 heeft onze harten veroverd…

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?