Herlings wint Grand Prix van Italië

Jeffrey Herlings heeft zondag de laatste wedstrijd van het seizoen in de MX2-klasse gewonnen. De KTM-rijder schreef op het circuit van Fermo de Grote Prijs van Italië op zijn naam. Achter Herlings finishte Tommy Searle als tweede, Max Anstie eiste de derde plaats op. Het was al de vijfde GP-zege van Herlings dit seizoen.

In de eindstand van het WK finishte Herlings achter zijn Duitse teamgenoot Ken Roczen als tweede. Roczen was sinds vorige week al zeker van de eindoverwinning in het WK. De Duitser zal zijn wereldtitel volgend jaar niet verdedigen, hij gaat namelijk rijden in de Verenigde Staten. Herlings is daardoor volgend jaar de grootste kanshebber op de wereldtitel in de MX2.

Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?