zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herlings wint Grand Prix van Italië

Jeffrey Herlings heeft zondag de laatste wedstrijd van het seizoen in de MX2-klasse gewonnen. De KTM-rijder schreef op het circuit van Fermo de Grote Prijs van Italië op zijn naam. Achter Herlings finishte Tommy Searle als tweede, Max Anstie eiste de derde plaats op. Het was al de vijfde GP-zege van Herlings dit seizoen.

In de eindstand van het WK finishte Herlings achter zijn Duitse teamgenoot Ken Roczen als tweede. Roczen was sinds vorige week al zeker van de eindoverwinning in het WK. De Duitser zal zijn wereldtitel volgend jaar niet verdedigen, hij gaat namelijk rijden in de Verenigde Staten. Herlings is daardoor volgend jaar de grootste kanshebber op de wereldtitel in de MX2.

Foto: KTM

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen