KTM en Husqvarna verlengen fabrieksgarantie

KTM en Husqvarna hebben de fabrieksgarantie met drie maanden verlengd voor motoren waarvan deze tussen 1 maart en 30 april 2020 zou aflopen of al is verlopen.

Dit heeft KTM AG bekendgemaakt naar aanleiding van ‘de moeilijke situatie’ rondom de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen daarvan. Het verlengen van de garantie betreft alle KTM én alle Husqvarna straat- en offroadmotoren waarvan de garantie oorspronkelijk tussen 1 maart en 30 april van dit jaar is of zou aflopen.

Een tijdje geleden gingen wij op bezoek bij de KTM-fabriek in Oostenrijk. Bekijk hier de video

KTM-klanten die in aanmerking komen voor het verlengen van de garantie, worden verzocht contact op te nemen met een officiële KTM-dealer. Husqvarna-rijders voor wie dit geldt, dienen met een officiële Husqvarna-dealer contact op te nemen.

Beide fabrikanten benadrukken hierbij dat ‘alle regels en voorschriften’ van de fabrieksgarantie nog altijd gelden en van kracht zijn. De wettelijke garantierechten van de klanten blijven onveranderd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?