woensdag 22 maart 2023

KTM en Husqvarna verlengen fabrieksgarantie

KTM en Husqvarna hebben de fabrieksgarantie met drie maanden verlengd voor motoren waarvan deze tussen 1 maart en 30 april 2020 zou aflopen of al is verlopen.

Dit heeft KTM AG bekendgemaakt naar aanleiding van ‘de moeilijke situatie’ rondom de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen daarvan. Het verlengen van de garantie betreft alle KTM én alle Husqvarna straat- en offroadmotoren waarvan de garantie oorspronkelijk tussen 1 maart en 30 april van dit jaar is of zou aflopen.

Een tijdje geleden gingen wij op bezoek bij de KTM-fabriek in Oostenrijk. Bekijk hier de video

KTM-klanten die in aanmerking komen voor het verlengen van de garantie, worden verzocht contact op te nemen met een officiële KTM-dealer. Husqvarna-rijders voor wie dit geldt, dienen met een officiële Husqvarna-dealer contact op te nemen.

Beide fabrikanten benadrukken hierbij dat ‘alle regels en voorschriften’ van de fabrieksgarantie nog altijd gelden en van kracht zijn. De wettelijke garantierechten van de klanten blijven onveranderd.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image