KTM European Adventure Rally op Sardinië

KTM-ADVENTURE-RALLY_Sardinia-2018

​De tweede Europese KTM Adventure Rally vindt plaats op Sardinië van 20 tot en met 22 juni. Inschrijven vanaf maart.

Er zijn maar 150 plaatsen beschikbaar voor dit driedaagse Adventure-evenement, dat volledig wordt georganiseerd door KTM. De driedaagse, door gidsen geleide rally, is berekend op deelnemers van alle niveaus: van nieuwe Adventure-rijders in hun eerste jaar tot ervaren Adventure-professionals. Deelname staat alleen open voor eigenaars van de volgende KTM Adventure-modellen: 640, 690, 950, 990, 1050, 1090, 1190 & 1290.

Deelname kost €379,- en omvat drie dagen Adventure-rijden met gidsen en speciale gasten op gemarkeerde routes met aangeleverde GPS-gegevens. Inbegrepen zijn ook cursussen om je technische vaardigheden te verbeteren, een bandenservice, technische en medische ondersteuning, reservemotoren, een dagelijks diner en een exclusieve KTM goodie bag. Er is ook de mogelijkheid om offroad-proefritten te maken met de nieuwste KTM Adventure-modellen.

Accommodatie en de veerboot naar het eiland moet je apart boeken, maar KTM heeft speciale kortingen geregeld bij het geselecteerde ‘thuisbasis’-hotel en ook bij de veerdiensten naar het eiland.

Voor bevestigde deelnemers is een gesloten Facebook-groep ingericht. Deze kan ook helpen om bijvoorbeeld accommodatie te delen, te carpoolen of elkaar te ontmoeten op weg naar het evenement.

De inschrijving opent in maart op www.ktm-adventure-rally.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?