Extreme Enduro komt naar Nederland

Vier vrachtwagens met zwerfkeien, treinrails en vrachten met boomstammen vormen de ingrediënten van deze slopende en uitdagende wedstrijd. De karrenvrachten bouwmateriaal transformeren Circuit de Landsard in Eindhoven van een reguliere crossbaan in een schier onmogelijk te nemen omloop. Internationale toppers als Joakim Ljunggren, David Knight, Andreas Lettenbichler, Joël Smets, Rudy Coton, Hans Vogels, Jurgen van den Goorbergh, Henk Knuiman, Alex van den Broek en Frans Verhoeven gaan de uitdaging desondanks graag aan.

De vaderlandse Red Bull Extreme Enduro Cross maakt deel uit van de zeventiende KTM-dag. Naast alle extreme activiteiten is er ook plek voor normalere motorsportdisciplines als cross en een offroadrit. Om er een compleet familie-evenement van te maken bouwt de organisatie een feesttent, springkussens en volop eetgelegenheden op. Mocht je het hogerop willen zoeken, dan heb je vanuit de rondvlucht met een helikopter een mooi uitzicht over het circuit en de offroadrit.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.