maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Extreme Enduro komt naar Nederland

Vier vrachtwagens met zwerfkeien, treinrails en vrachten met boomstammen vormen de ingrediënten van deze slopende en uitdagende wedstrijd. De karrenvrachten bouwmateriaal transformeren Circuit de Landsard in Eindhoven van een reguliere crossbaan in een schier onmogelijk te nemen omloop. Internationale toppers als Joakim Ljunggren, David Knight, Andreas Lettenbichler, Joël Smets, Rudy Coton, Hans Vogels, Jurgen van den Goorbergh, Henk Knuiman, Alex van den Broek en Frans Verhoeven gaan de uitdaging desondanks graag aan.

De vaderlandse Red Bull Extreme Enduro Cross maakt deel uit van de zeventiende KTM-dag. Naast alle extreme activiteiten is er ook plek voor normalere motorsportdisciplines als cross en een offroadrit. Om er een compleet familie-evenement van te maken bouwt de organisatie een feesttent, springkussens en volop eetgelegenheden op. Mocht je het hogerop willen zoeken, dan heb je vanuit de rondvlucht met een helikopter een mooi uitzicht over het circuit en de offroadrit.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen