KTM Gijs Jolink gestolen

Naast z’n huis stond ‘ie, de zwart/grijze KTM Super Duke uit 2006 van Zwarte Cross-goeroe Gijs Jolink. Ergens op het Achterhoekse platteland aan een doodlopende weg, niet echt een plek die je als diefstalgevoelig zou aanmerken, maar toch is de motorfiets verdwenen.

Nuchterheid is de rockheld niet vreemd en ook in dit geval relativeert hij dat er ergere dingen zijn, maar toch steekt het feit dat het notabene naast zijn eigen huis gebeurde terwijl hij thuis was. Bovendien was hij verknocht aan de machine en om die reden looft hij een beloning uit van € 1.000,- voor de tip die hem de motor weer terugbezorgt, al twijfelt hij sterk of die niet al in onderdelen verspreid is.

Kenteken is MS-LF-43 en er zit een Akrapovic-uitlaat onder. Stickers van de Zwarte Cross, Nozem Oil, alsmede de grijze PRA-sticker op de tank en en een geel/rood/zwart gevlamde Jovink-sticker zullen vast al verwijderd zijn, maar we melden ze toch voor de volledigheid even.

Contact: www.zwartecross.nl


NOG MEER BELONINGEN

En nu we toch in een flow zitten, ook Axels bike shop uit Heerhugowaard looft een beloning uit. Daar werd een BMW R1200C Cruiser Independent niet teruggebracht na een proefrit. Een beschaafd uitziende man van zo’n 45 jaar met een knalgele Schubert-helm, bleek toch minder beschaafd dan hij deed voorkomen. Kenteken van de motor is ML-XR-41 en de beloning voor de gouden tip is € 2.000,-

Contact: www.axelsbikeshop.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.