KTM houdt kleine RC niet geheim

Nog een goede week en dan gaat de EICMA officieel van start. Het moment waarop de fabrikanten de nieuwe modellen onthullen. Al loopt die planning dankzij internet nog wel eens in het honderd, zoals bij KTM. Via de website van de Canadese importeur heeft visordown.com namelijk de technische gegevens en de eerste foto van de RC390 onderschept.

 

Met 43 pk en 147 kilo is het menens bij KTM. En dat geldt ook voor de WP-voorvering want die komt volgens de Engelse website rechtstreeks van de RC8. Opvallend is verder dat de RC390 standaard met ABS geleverd zou gaan worden.

 

Wie had het erover dat het saai zou worden met het nieuwe A2-rijbewijs? Volgende week dinsdag meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?