KTM & Husqvarna Testdag bij Goedhart Motoren

Zaterdag 1 juni staat bij Goedhart in het teken van KTM en Husqvarna. Met een broodje. Met een drankje. En met de allernieuwste KTM’s en Husqvarna’s, die je ongegeneerd aan de tand mag voelen tussen 10.00 en 17.00 uur. Dat is nog niet alles, want van 25 mei t/m 1 juni profiteer je ook van 10% korting op alle Husqvarna en KTM producten.

De volgende modellen staan voor je klaar:

Beschikbare KTM’s

– 390 Duke (A2)
– 690 Duke
– 790 Duke
– 1290 Super Duke R
– 1290 Super Duke GT
– 790 Adventure
– 790 Adventure R
– 1290 Super Adventure S

Beschikbare Husqvarna’s

– 401 Vitpilen (A2)
– 401 Svartpilen (A2)
– 701 Vitpilen
– 701 Svartpilen
– 701 Enduro

Inschrijven voor een proefrit kan ter plekke (vooraf inschrijven is niet mogelijk). Dus kom zaterdag 1 juni bij Goedhart langs: de ideale tussenstop voor een mooie toertocht door het Groene Hart!

Let op: beschermde motorkleding & motorrijbewijs zijn verplicht!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?