dinsdag 21 mei 2024

KTM in ander jasje

Dit is ‘m dan, de nieuwe KTM Duke 200. Of nee, dus toch de Bajaj Pulsar 200. In India is Bajaj de grootste voertuigproducent en dat wil dus wel iets zeggen. Dat succes begon ooit met de Pulsar. Het werkt in India echter precies als in elk ander land, als je niet met een klein beetje regelmaat je modellen vernieuwt, gaat het niet goed. Dus heeft Bajaj voor 2012 het modelletje eens flink aangepakt. En dan komen we dus ineens in onze regionen, want KTM heeft twee jaar geleden een verbond gesloten met Bajaj en bovendien onder eigen naam de Duke ontwikkeld. En daarvan weten we weer dat er spoedig een 200 cc komt. Toeval? Mooi niet. Van alle modellen van Bajaj is de Pulsar wel de meest high tech, de meest ambitieuze. Daarnaast komt dan op zijn eigen trede nog de Duke 200, maar deze is net als bij ons nog eens een stuk meer ‘KTM’ en heeft derhalve zijn eigen liefhebbers. Toch leuk om eens te zien, nietwaar?

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen