KTM in ander jasje

Dit is ‘m dan, de nieuwe KTM Duke 200. Of nee, dus toch de Bajaj Pulsar 200. In India is Bajaj de grootste voertuigproducent en dat wil dus wel iets zeggen. Dat succes begon ooit met de Pulsar. Het werkt in India echter precies als in elk ander land, als je niet met een klein beetje regelmaat je modellen vernieuwt, gaat het niet goed. Dus heeft Bajaj voor 2012 het modelletje eens flink aangepakt. En dan komen we dus ineens in onze regionen, want KTM heeft twee jaar geleden een verbond gesloten met Bajaj en bovendien onder eigen naam de Duke ontwikkeld. En daarvan weten we weer dat er spoedig een 200 cc komt. Toeval? Mooi niet. Van alle modellen van Bajaj is de Pulsar wel de meest high tech, de meest ambitieuze. Daarnaast komt dan op zijn eigen trede nog de Duke 200, maar deze is net als bij ons nog eens een stuk meer ‘KTM’ en heeft derhalve zijn eigen liefhebbers. Toch leuk om eens te zien, nietwaar?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.