KTM introduceert: de KTM PowerWear Street 2018-collection

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

KTM introduceert trots de hagelnieuwe KTM PowerWear Street 2018 Collection, exclusief ontworpen voor prestatiegerichte motorrijders die ook stijl belangrijk vinden.

Van de hoogste kwaliteit technologische kleding voor op de weg, in het terrein of op het circuit tot aan speciale kleding voor het dagelijks verkeer: de KTM PowerWear Street 2018 Collection bestrijkt elke stijl, elke functie, elk benodigd prestatieniveau, elke prijsklasse en elk veiligheidsaspect, in wat voor weer dan ook. Het is wat de echt fanatieke rijders van hun materiaal eisen, en het is wat de KTM PowerWear Steet 2018 Collection je biedt.

De topserie is de Premium Collection, die de ultieme rijervaring biedt met het summum van geavanceerde motorkleding. Highlights zijn de Alpinestars Managua en Durban GTX Tech-Air®-lijnen van Gore-Tex® adventure-jassen en –broeken, met hypermoderne Tech-Air®-veiligheidstechnologie. Als je houdt van lange adventure-toertochten on- en offroad, dan is dit de combinatie om je te kleden op extreme omstandigheden.

Voor de perfecte combinatie van veiligheid, stijl en prestaties in de hitte van de strijd op het circuit is er de eendelige leren overall RSX (ook verkrijgbaar in een tweedelige versie) met bijbehorende RSX-handschoenen, Supertech R-laarzen en de X-Spirit III-helm van Shoei, waarmee je optimaal gekleed bent voor de jacht op je persoonlijke ronderecord.

De Advanced Collection is de lijn voor gevorderd adventure- en straatgebruik, ontwikkeld vanuit de volledige toewijding aan motorrijden. Nergens komt deze intentie duidelijker tot uiting dan bij de Apex-jas en –broek, met volledige uitrusting, maar met een puristisch, overwegend zwart uiterlijk dat past bij de ‘streetwise vibe’ van de opwindende nieuwe KTM 790 Duke. Het pak sluit naadloos aan bij de Street Evo-helm, GT Sport-handschoenen en S-MX 6 V2-laarzen.

De Essential Collection vormt de lijn voor stedelijk gebruik, waarbij is gelet op prestaties en er geen concessies zijn gedaan aan essentiële voorzieningen, uiterlijk en een stoere straatstijl. De waterbestendige Street Evo- en Two 4 Ride-jassen in combinatie met Kevlar-gevoerde Riding Jeans zijn volledig tegen hun taak opgewassen met een ruige Ready To Race-attitude – en de nieuwe Factor-helm voegt daar een stuk nieuw, brutaal design aan toe.

Dit is slechts een kleine greep uit een zeer uitgebreide lijn van stijlvolle en functionele kleding die voldoet aan al je eisen. In deze KTM PowerWear Street 2018 Collection vind je ook een compleet nieuwe lijn ondergoed van SIXS, voor veel comfort in alle temperaturen en omstandigheden, plus voor onze vierwielige vrienden de KTM X-BOW-lijn van racekleding, accessoires en vrijetijdskleding.

Ontdek meer over de KTM PowerWear Street 2018 Collection door te kijken op www.ktm.com en te zoeken op KTM PowerWear – of bezoek je plaatselijke dealer om de volledige lijn te zien.

KTM PowerWear Street 2018 Collection

Serieuze kleding voor enthousiaste motorrijders. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?