vrijdag 27 januari 2023

West Coast Motors en H-D American Lifestyle beste Authorized Harley-Davidson-dealers

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Bij Harley-Davidson draait alles erom de klant de best mogelijke ervaring te bieden. En om zeker te zijn dat dit lukt, wordt klanten voortdurend om feedback gevraagd. Op basis daarvan reikt Harley-Davidson Benelux jaarlijks de Bar & Shield Award uit. De award is voor de Authorized Harley-Davidson dealer die een jaar lang op 50 verschillende beoordelingspunten het beste scoort, waarbij klanttevredenheid een van de belangrijkste onderdelen vormt. Dit jaar ging de prijs in Nederland naar West Coast Motors in Alkmaar, en in België naar H-D American Lifestyle.

Trots
Meten is weten, en juist daarom is de Bar & Shield Award is zo’n belangrijke prijs binnen het professionele dealernetwerk van Harley-Davidson. Er komt geen mening aan te pas, de prijs is volledig op basis van meetbare klantfeedback. Eigenaar Bas Leek van H-D West Coast is dan ook trots dat hij voor de vierde keer deze prestigieuze prijs kreeg: “Het voelt deze keer meer als een verrassing, juist omdat we hem vorig jaar niet kregen. We hebben er met zijn allen keihard voor gewerkt en we zijn dan ook heel trots dat we hem weer terug hebben. Op naar nummer vijf! Voor mijn gevoel heb ik mijn team op cruciale punten nog verder verbeterd, dus we gaan ons stinkende best doen om die vijfde ook naar Alkmaar te halen.”

Ook zijn collega-dealer van H-D American Lifestyle in Zwijndrecht, Timo van den Broeck is blij: “Ik ben opgegroeid hier in de zaak, tussen de motoren en motorrijders. En altijd hebben mijn ouders me voorgehouden dat het altijd om de klant moet draaien. Daarom ben ik heel trots op deze prijs, die is het bewijs dat we die klantgerichtheid hier nog altijd hoog in het vaandel hebben. Met het hele team hebben we er hard voor gewerkt. En om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, hebben ook wij ons team verder versterkt. We zien komend seizoen dus met veel vertrouwen tegemoet.”

Beoordeling
Om tot de jaarlijkse winnaar van de Bar & Shield Award te komen, meet Harley-Davidson diverse factoren. Een van de meest zwaarwegende: klanttevredenheid. Daarnaast tellen de verkoopcijfers mee, net als de uitstraling van het pand en de showroom. Verder beoordeelt Harley-Davidson onder andere het opleidingsniveau van het personeel, het businessplan en de klantactiviteiten. 

Martin Mulder, Country Manager H-D Benelux is blij met hoe het dealernetwerk zich ontwikkelt. Hij vertelt: “Het is fantastisch om te zien hoe onze dealers continu bezig zijn zich te vernieuwen, nieuwe doelgroepen aan te boren en nieuwe dingen uit te proberen. De Battle of the Kings is daar een mooi voorbeeld van. Tegelijk vergeten ze niet waar ze het uiteindelijk allemaal voor doen: tevreden Harley-rijders. Zowel Timo als Bas hebben het afgelopen jaar geweldig gedaan en krijgen daarom hele positieve feedback van hun klanten. Namens de H-D familie feliciteren we die mannen en hun teams van harte met deze zeer verdiende prijs.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen