KTM RC-cup rijders zijn Ready to Race

Het ultieme raceavontuur kan beginnen, alle KTM RC390 racers zijn live op de motorbeurs overhandigd aan de coureurs. Het volledige deelnemersveld en de motoren zijn gepresenteerd door Arie Vos en Jurgen van den Goorbergh. 

De line-up van de motoren nam de volledige breedte van de KTM stand in beslag. Arie Vos, 7-voudig Nederlands Kampioen en ambassadeur van de KTM RCcup: “Fantastisch dat we binnen een korte periode een veelbelovende wedstrijdklasse hebben kunnen neerzetten. We hebben gisteravond tijdens de Motorbeurs een enorm enthousiast deelnemersveld met veel talenten gepresenteerd. Daar ben ik trots op”. Volgens Arie Vos zijn dit soort initiatieven zeer belangrijk voor de toekomst van de nationale wegrace. 

De KTM RCcup is op hoog niveau opgezet door o.a. de samenwerking met de KNMV, Motul, Damen Leathers, Metzler en Red Bull. Rijders krijgen een opleiding en worden tijdens het seizoen professioneel begeleid. 

Het sterke en enthousiaste deelnemersveld van 23 rijders is Ready to Race! De jongste deelnemer is pas 12 jaar oud, maar ook 30+ rijders verschijnen aan de start. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email naar info@ktmcup.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?