vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

KTM RC-cup rijders zijn Ready to Race

Het ultieme raceavontuur kan beginnen, alle KTM RC390 racers zijn live op de motorbeurs overhandigd aan de coureurs. Het volledige deelnemersveld en de motoren zijn gepresenteerd door Arie Vos en Jurgen van den Goorbergh. 

De line-up van de motoren nam de volledige breedte van de KTM stand in beslag. Arie Vos, 7-voudig Nederlands Kampioen en ambassadeur van de KTM RCcup: “Fantastisch dat we binnen een korte periode een veelbelovende wedstrijdklasse hebben kunnen neerzetten. We hebben gisteravond tijdens de Motorbeurs een enorm enthousiast deelnemersveld met veel talenten gepresenteerd. Daar ben ik trots op”. Volgens Arie Vos zijn dit soort initiatieven zeer belangrijk voor de toekomst van de nationale wegrace. 

De KTM RCcup is op hoog niveau opgezet door o.a. de samenwerking met de KNMV, Motul, Damen Leathers, Metzler en Red Bull. Rijders krijgen een opleiding en worden tijdens het seizoen professioneel begeleid. 

Het sterke en enthousiaste deelnemersveld van 23 rijders is Ready to Race! De jongste deelnemer is pas 12 jaar oud, maar ook 30+ rijders verschijnen aan de start. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email naar info@ktmcup.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen