KTM Superproefrit

Je kunt natuurlijk lezen wat MOTO73 van een motor vindt, maar soms is het fijner om zelf eens plaats te nemen aan het stuur. KTM en Goedhart Motoren geven op zaterdag 24 september de lezers van MOTO73 de kans deze wens te laten uitkomen tijdens de KTM Superproefrit.

KTM’s staan nou eenmaal niet bekend als katjes die je zonder handschoenen kunt aanpakken. Het zijn behoorlijk intimiderende machines, zeker als je ze vergelijkt met het dertien-in-een-dozijn-spul van andere merken. Maar ja, die reputatie houdt sommige mensen misschien juist weg van de motoren, die heus wel door iedereen leuk gevonden kunnen worden. Weet je: maak het gewoon zelf uit of zo’n KTM bij je past

Op 24 september organiseren KTM, Goedhart Motoren en MOTO73 een speciale testdag in Bodegraven. Dan kun je voor jezelf bepalen of dat nou wat is zo’n KTM met een stampende een- of tweecilinder. Helaas hebben we niet onbeperkt plaats, dus je zult je moeten inschrijven voor deze bijzondere kans. Dat is overigens een koud kunstje (zie kader ‘inschrijven’), maar doe het vooral voor 15 september.

Wat heeft de dag voor je in petto? De ingelote deelnemers moeten vooral hun motorkleding meebrengen, want er wordt natuurlijk veel gereden. Klaar staan de populairste modellen van het Oostenrijkse merk, zoals de 690 Duke, 990 Superduke R, de 990 SM-T, de 990 Adventure en de RC8R. In kleine groepen worden daarmee ritten gemaakt van ongeveer drie uur.

Natuurlijk wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd en geeft KTM uitgebreide uitleg over de techniek en eigenschappen van de motoren. Aan het eind van de dag zal een verslaggever van MOTO73 de lezers nog aan de tand voelen en ze het hemd van het lijf vragen over de motoren. Kortom, een ontzettend leuke dag uit op de motor waarin het rijden helemaal centraal staat.

Inschrijven
Kans maken op een plekje voor deze dag is niet moeilijk. Dit formulier invullen is voldoende! Succes.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?