zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Poetin op Harley

Vladimir Poetin heeft maandagavond voor een bijzondere verschijning gezorgd in de Russische havenstad Novorossiysk, meldt Het Nieuwsblad. De 58-jarige premier trok op een Harley-Davidson naar een bijeenkomst van een motorclub.

De leden van de Night Wolves, de grootste Russische motorclub, herdachten maandag de bevrijding van Novorossiysk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Poetin noemde de motorfanaten zijn 'broeders'. 'Het is goed dat jullie het verleden niet zijn vergeten', vertelde de premier. 'Voor de inval van de nazi's brachten motorrijders met zijspannen kinderen uit de stad in veiligheid', aldus nog Poetin.

Foto’s: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen