Poetin op Harley

Vladimir Poetin heeft maandagavond voor een bijzondere verschijning gezorgd in de Russische havenstad Novorossiysk, meldt Het Nieuwsblad. De 58-jarige premier trok op een Harley-Davidson naar een bijeenkomst van een motorclub.

De leden van de Night Wolves, de grootste Russische motorclub, herdachten maandag de bevrijding van Novorossiysk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Poetin noemde de motorfanaten zijn 'broeders'. 'Het is goed dat jullie het verleden niet zijn vergeten', vertelde de premier. 'Voor de inval van de nazi's brachten motorrijders met zijspannen kinderen uit de stad in veiligheid', aldus nog Poetin.

Foto’s: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?