Nieuw > Stahlbus

Nieuw in Nederland! Het van oorsprong Duitse Stahlbus maakt leuke producties. Wel enigszins specifiek, maar dat komt de expertise dan wel weer ten goede. Stahlbus levert namelijk producten voor drukgroepen en leidingen. Voor ons motorrijders betekent dat ‘hebbedingetjes voor de rem- en olieleidingen’. En het klopt, want dit is het soort onderdelen waar een racer mee volhangt.

We noemen ontluchtingsnippels, aftappluggen en piece-de-resistante-snelkoppelingen. Zomaar even je remleiding loskoppelen voor onderhoud en daarna probleemloos weer vastmaken, je moet het maar nodig hebben. Maar degenen die het kunnen weten zijn er gek op. Meer informatie is te vinden op www.stahlbus.nl. Aan het taalgebruik wordt nog gewerkt. 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.