vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuw > Stahlbus

Nieuw in Nederland! Het van oorsprong Duitse Stahlbus maakt leuke producties. Wel enigszins specifiek, maar dat komt de expertise dan wel weer ten goede. Stahlbus levert namelijk producten voor drukgroepen en leidingen. Voor ons motorrijders betekent dat ‘hebbedingetjes voor de rem- en olieleidingen’. En het klopt, want dit is het soort onderdelen waar een racer mee volhangt.

We noemen ontluchtingsnippels, aftappluggen en piece-de-resistante-snelkoppelingen. Zomaar even je remleiding loskoppelen voor onderhoud en daarna probleemloos weer vastmaken, je moet het maar nodig hebben. Maar degenen die het kunnen weten zijn er gek op. Meer informatie is te vinden op www.stahlbus.nl. Aan het taalgebruik wordt nog gewerkt. 
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen