donderdag 18 april 2024

Nieuw > Stahlbus

Nieuw in Nederland! Het van oorsprong Duitse Stahlbus maakt leuke producties. Wel enigszins specifiek, maar dat komt de expertise dan wel weer ten goede. Stahlbus levert namelijk producten voor drukgroepen en leidingen. Voor ons motorrijders betekent dat ‘hebbedingetjes voor de rem- en olieleidingen’. En het klopt, want dit is het soort onderdelen waar een racer mee volhangt.

We noemen ontluchtingsnippels, aftappluggen en piece-de-resistante-snelkoppelingen. Zomaar even je remleiding loskoppelen voor onderhoud en daarna probleemloos weer vastmaken, je moet het maar nodig hebben. Maar degenen die het kunnen weten zijn er gek op. Meer informatie is te vinden op www.stahlbus.nl. Aan het taalgebruik wordt nog gewerkt. 
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen