Kuilen in de weg…

Een Chinese motorrijder is in Peking op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt, meldt de internetkrant Raar maar Waar. Na een botsing met een vrachtwagen kwam hij onder het wiel van de truck terecht. Gelukkig zat er een kleine kuil in de weg, waardoor hij niet door het wiel verpletterd werd.

Met een krik probeerde de vrachtwagenchauffeur het slachtoffer nog te bevrijden, maar het gewicht van de vrachtwagen zorgde ervoor dat dit niet lukte. Vervolgens werd de man door de gewaarschuwde brandweer met luchtkussens bevrijd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, zijn toestand is stabiel.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.