13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kuilen in de weg…

Een Chinese motorrijder is in Peking op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt, meldt de internetkrant Raar maar Waar. Na een botsing met een vrachtwagen kwam hij onder het wiel van de truck terecht. Gelukkig zat er een kleine kuil in de weg, waardoor hij niet door het wiel verpletterd werd.

Met een krik probeerde de vrachtwagenchauffeur het slachtoffer nog te bevrijden, maar het gewicht van de vrachtwagen zorgde ervoor dat dit niet lukte. Vervolgens werd de man door de gewaarschuwde brandweer met luchtkussens bevrijd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, zijn toestand is stabiel.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen