13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Kyro Verstraeten Memorialrit 2011

Ook dit jaar wordt er weer een toertocht georganiseerd door het bestuur van de voormalige Supportersclub Kyro Verstraeten. De Kyro Verstraeten Memorialrit vindt plaats op zondag 21 augustus. Aanvang/inschrijving tussen 10.00 en 11.30 uur, start vanaf 10.30 uur bij Cafe ’t Hingen, Op den Dijk 2a, Hingen-Echt.

Inschrijfgeld voor deze circa 185 kilometer lange toertocht bedraagt vijf euro. Je ontvangt hiervoor een routebeschrijving en een consumptiebon. Deelname van eventuele bijrijder/ster is gratis. Je kunt de route op eigen initiatief rijden, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van voorrijders. Hierbij houdt de organisatie als stelregel aan dat de groepen niet groter mogen zijn dan tien motoren..

De opbrengst van de tocht komt evenals vorig jaar ten goede van de Stichting Daniel Den Hoedkliniek te Rotterdam. Deze kliniek en het bijhorende onderzoekscentrum houden zich bezig met het bestrijden van en onderzoeken naar kanker. Vorig jaar is een bedrag van 300 euro naar de stichting overgemaakt. Tevens is er door Bjorn Janssen 300 euro geschonken, dit bedrag had hij ingezameld met zijn BR1 Racing Team.

Denk aan paspoort, rijbewijs en groene kaart! Meer info: www.kyro.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen