Laat je motor zegenen

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Net als voorgaande jaren houdt de Motorclub Laurentia haar jaarlijkse motorzegening op de Past. Simonisplein bij de ST. Willibrordus kerk te Milheeze.  De motorzegening begint om 11.00 uur en het verzamelen is vanaf 9.30 uur. Na de motorzegening is er een toertocht van ongeveer 100 km door de mooie omgeving.  Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen voor je eigen bakje koffie word een kleine bijdrage gevraagd. Dus kom als deelnemer of  als toeschouwer naar deze motorzegening.  En geniet van deze speciale dag. Info via www.mc-laurentia.nl of via 0492-342257.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?