13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Laat je motor zegenen

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Net als voorgaande jaren houdt de Motorclub Laurentia haar jaarlijkse motorzegening op de Past. Simonisplein bij de ST. Willibrordus kerk te Milheeze.  De motorzegening begint om 11.00 uur en het verzamelen is vanaf 9.30 uur. Na de motorzegening is er een toertocht van ongeveer 100 km door de mooie omgeving.  Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen voor je eigen bakje koffie word een kleine bijdrage gevraagd. Dus kom als deelnemer of  als toeschouwer naar deze motorzegening.  En geniet van deze speciale dag. Info via www.mc-laurentia.nl of via 0492-342257.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen