donderdag 2 mei 2024

Laat je (motor)droom uitkomen met deze waanzinnige B&B in de Eifel

Altijd al gedroomd van je eigen B&B, waar je gasten kunt ontvangen die graag willen ontspannen? Grijp dan nu je kans, want Mieke’s Landhuis staat te koop! Het pension dat onder vaste gasten bekend staat om gastvrijheid en vriendelijkheid. Een plek waar menigeen zich heeft vermaakt en de perfecte uitvalsbasis voor de prachtige omgeving van de Eifel.

Motorparadijs

De B&B is gelegen tussen de Moezel en Maaren, in een gebied dat bekend staat om zijn prachtige wegen, heuvels en vergezichten. Het is een geliefd gebied voor motorrijders. De Moezel ligt op slechts 10 kilometer afstand, de populaire steden Cochem en Bernkastel op 30 kilometer en de historische stad Trier op 50 kilometer. Mieke’s Landhaus ligt aan de Vulkanstrasse en in de directe omgeving is van alles te doen, zoals een bezoek aan de bekende Thermal Eifeltherme in Bad-Bertrich, de vele pittoreske dorpjes langs de Moezel en de welbekende Nürburgring.

Mieke’s Landhuis

Sfeervol pension

De B&B beschikt over vier tweepersoonskamers (met een extra bed mogelijkheid) en drie appartementen voor twee of drie personen, elk met eigen sanitair en balkon. Ook is er een fijne ontbijtkamer en een ruime hal. De B&B heeft voldoende parkeergelegenheid en drie afsluitbare garages voor motorstalling. Daarnaast kan men genieten van een ruime en nieuw aangelegde tuin met BBQ en aangrenzende weilanden. Het pension heeft een hele goede beoordeling op Booking.com en telt veel vaste gasten. Het gebouw biedt naast het pension vele mogelijkheden tot uitbreiding of een andere indeling, zoals het plaatsen van een echte bikerbar.

Ruime privéwoning

Naast het pension is er een grote privéwoning met een terras dat een fantastisch uitzicht biedt over de Vulkaneifel. In de woonkamer staat een heerlijke houtoven, terwijl het hele huis én het pension een moderne en nieuwe verwarming heeft. Ook is er een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien.

Gemoedelijk dorp

Het runnen van je eigen B&B betekent ook het leven in de gemoedelijke sfeer van Duitsland, waar de koeien nog in de weide grazen en de mensen elkaar kennen en helpen. Op slechts vier uur rijden van het midden van Nederland, voelt het alsof je je in een andere wereld waant.

Meer informatie

Je B&B-droom laten uitkomen? Neem voor meer informatie contact op met info@miekeslandhaus.nl (Nederlands- en Duitstalig).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen