Laat je stem horen!

Motors TV staat op de nominatie om van de kabel te worden gehaald door Ziggo. Dat betekent geen MX, V8 Supercars, NASCAR Nationwide Series, Blancpain Endurance Series of andere sportevenementen meer voor de Ziggo abonnees. 
 
Wil jij ook graag dat Motors TV op de kabel blijft bij Ziggo? Onderteken dan de petitie op www.motorstv.nu en roep vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in Motors TV op om ook de petitie te ondertekenen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.