Ontwerp de nieuwe helm van Iannone

Maak een origineel helmontwerp en wellicht zal Andrea Iannone er rond mee rijden tijdens de MotoGP race in Indianapolis. Meedoen kan vanaf 6 juni tot en met 28 juni 2013 en de ontwerpen worden geëvalueerd en gejureerd door Andrea Iannone, Fabio Muner (Marketing Manager van Gruppo Dainese S.p.A.) en Emiliano Taccioli (Industrieel ontwerper/stylist). De jurering zal gebeuren van 1 tot en met 5 juli. 
 
Er gaat gekeken worden naar de originaliteit en de connectie met de MotoGP race en het Indianapolis circuit. Het registratieformulier en het bestand met de helm kan worden gedownload op AGV’s website.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.