Voordeelaanbieding 8-daagse Faeroer motorreis: €499,-! Nog twee plekken

Vanwege een annulering kort voor het begin van de 8-daagse motorreis naar de Faeroer Eilanden – 9 t/m 16 november – hebben we nog twee plaatsen te vergeven. Deze unieke bestemming bieden we je aan voor een super voordelige prijs van €499,-!

De motorreis naar de Faeröer Eilanden is inclusief:

  • retour Hirtshals (DK) – Torshavn (FO)
  • 3 hotelovernachtingen in Tornshavn, inclusief ontbijt
  • 4 toerdagen op de Faeroer
  • GPX routes en roadbook

Ga je mee voor deze ongelooflijk lage prijs? Meer info over deze unieke bestemming, check www.promotor-reizen.nl Bij meer dan gewone interesse stuur je een mail naar Marlies

Lees ook ‘Faeröer Eilanden: De onwaarschijnlijke Eilanden’

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.