13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Voordeelaanbieding 8-daagse Faeroer motorreis: €499,-! Nog twee plekken

Vanwege een annulering kort voor het begin van de 8-daagse motorreis naar de Faeroer Eilanden – 9 t/m 16 november – hebben we nog twee plaatsen te vergeven. Deze unieke bestemming bieden we je aan voor een super voordelige prijs van €499,-!

De motorreis naar de Faeröer Eilanden is inclusief:

  • retour Hirtshals (DK) – Torshavn (FO)
  • 3 hotelovernachtingen in Tornshavn, inclusief ontbijt
  • 4 toerdagen op de Faeroer
  • GPX routes en roadbook

Ga je mee voor deze ongelooflijk lage prijs? Meer info over deze unieke bestemming, check www.promotor-reizen.nl Bij meer dan gewone interesse stuur je een mail naar Marlies

Lees ook ‘Faeröer Eilanden: De onwaarschijnlijke Eilanden’

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen