zondag 2 april 2023

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan

Nee, wees gerust! We zijn niet veel te vroeg in de kerststemming (daar komen wij namelijk gelukkig nooit in…). We hebben het nu over het motorbeursseizoen dat op punt van losbarsten staat. De Tokio Motor Show heeft de eer dat fantastische seizoen af te mogen trappen met persdagen op woensdag 23 oktober en donderdag 24 oktober.

Kawasaki vs. Ducati

Of de Kawasaki Z Supercharged in Tokio onthult gaat worden, is nog niet bevestigd maar de kans lijkt wel heel groot aangezien de officiële presentatie van deze nieuwe Kawasaki op woensdag 23 oktober is. Toeval of niet (wij denken van niet…) heeft Ducati op diezelfde 23e oktober in Rimini een speciaal evenement waar veel nieuws wordt gelanceerd.

Dat doen ze dus inderdaad buiten de EICMA om en dat is wel iets voor een Italiaanse fabrikant. Dat wil echter niet zeggen dat de EICMA geen nieuws gaat hebben. Helemaal niet zelfs, want ga er maar vanuit dat het tijdens de persdag op dinsdag 5 november nieuwe modellen regent. Uiteraard gaan wij deze dag uitgebreid live verslag doen via onze website en sociale kanalen (Instagram & Facebook).

Nog niet bekend

Het schema van de presentaties is nog niet bekend, maar ga er maar vanuit dat er ook zondag 3 november en maandag 4 november al veel nieuws is want onder andere Yamaha en Honda kwamen in het verleden al eerder met nieuws.

Het worden dus duidelijk mooie tijden voor de motorliefhebber. Volg het op MOTOR.nl!

Vorig jaar was MotorNL aanwezig tijdens de Tokyo Motor Show. Check hier de video

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image