zondag 24 september 2023

Laatste Trackday seizoen 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op het einde van seizoen 2017 hebben we jullie een getrouwheidsprogramma voorgesteld en dat werpt nu al zijn vruchten af. Voor de aanvang van het seizoen 2018 was het knutselen aan het getrouwheidsprogramma « SPF » met als resultaat dat reeds verscheidene piloten van de verdiende en beloofde korting hebben kunnen genieten. Het getrouwheidsconcept van de Mertens Riding School bedankt dan ook de deelnemende piloten voor hun vertrouwen.

Zoals reeds aangekondigd zijn we aan het einde van het seizoen gekomen… maar in 2019 komen we terug met meer en beter. Er zijn nog plaatsen vrij voor de allerlaatste trackday van seizoen 2018, meer nog, het is de allerlaatste trackday in België in 2018. Wacht dus niet langer om uw plaats te reserveren voor de trackday van 17 oktober en beleef samen met de MRS-staff de afsluiting van een mooi en vooral warm motorseizoen.
 
Nog twijfels? We serveren op het einde van de dag een lekker bord paëlla of een bord Ardense specialiteiten voor de belachelijke prijs van 10,00€ (optioneel) en samen maken we een terugblik naar het afgelopen seizoen vol zon en plezier.
Go, Go, Go, vrienden!    MRS: Speciale dag 17 oktober, ik ga erheen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image