13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Laatste Trackday seizoen 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op het einde van seizoen 2017 hebben we jullie een getrouwheidsprogramma voorgesteld en dat werpt nu al zijn vruchten af. Voor de aanvang van het seizoen 2018 was het knutselen aan het getrouwheidsprogramma « SPF » met als resultaat dat reeds verscheidene piloten van de verdiende en beloofde korting hebben kunnen genieten. Het getrouwheidsconcept van de Mertens Riding School bedankt dan ook de deelnemende piloten voor hun vertrouwen.

Zoals reeds aangekondigd zijn we aan het einde van het seizoen gekomen… maar in 2019 komen we terug met meer en beter. Er zijn nog plaatsen vrij voor de allerlaatste trackday van seizoen 2018, meer nog, het is de allerlaatste trackday in België in 2018. Wacht dus niet langer om uw plaats te reserveren voor de trackday van 17 oktober en beleef samen met de MRS-staff de afsluiting van een mooi en vooral warm motorseizoen.
 
Nog twijfels? We serveren op het einde van de dag een lekker bord paëlla of een bord Ardense specialiteiten voor de belachelijke prijs van 10,00€ (optioneel) en samen maken we een terugblik naar het afgelopen seizoen vol zon en plezier.
Go, Go, Go, vrienden!    MRS: Speciale dag 17 oktober, ik ga erheen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen