Laatste Trackday seizoen 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op het einde van seizoen 2017 hebben we jullie een getrouwheidsprogramma voorgesteld en dat werpt nu al zijn vruchten af. Voor de aanvang van het seizoen 2018 was het knutselen aan het getrouwheidsprogramma « SPF » met als resultaat dat reeds verscheidene piloten van de verdiende en beloofde korting hebben kunnen genieten. Het getrouwheidsconcept van de Mertens Riding School bedankt dan ook de deelnemende piloten voor hun vertrouwen.

Zoals reeds aangekondigd zijn we aan het einde van het seizoen gekomen… maar in 2019 komen we terug met meer en beter. Er zijn nog plaatsen vrij voor de allerlaatste trackday van seizoen 2018, meer nog, het is de allerlaatste trackday in België in 2018. Wacht dus niet langer om uw plaats te reserveren voor de trackday van 17 oktober en beleef samen met de MRS-staff de afsluiting van een mooi en vooral warm motorseizoen.
 
Nog twijfels? We serveren op het einde van de dag een lekker bord paëlla of een bord Ardense specialiteiten voor de belachelijke prijs van 10,00€ (optioneel) en samen maken we een terugblik naar het afgelopen seizoen vol zon en plezier.
Go, Go, Go, vrienden!    MRS: Speciale dag 17 oktober, ik ga erheen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?