Landelijke Motordagen 2012

Het TT Circuit Assen houdt zaterdag 14 en zondag 15 april de Landelijke Motordagen in combinatie met het Open Paddock Event. Voor elke motorrijder, zowel beginner als gevorderde, is dit de kans om een week voor het WK Superbike zelf te rijden op Assen. Daarnaast is er volop gratis vermaak op de paddock en in de pitboxen: shows, stands, demo’s en activiteiten voor kinderen.

Om verzekerd te zijn van een startplaats in één of meer circuitsessies, is het zéér verstandig om het inschrijfformulier tijdig op te sturen naar het TT Circuit Assen. De bevestiging van de starttijd(en) wordt enkele weken voor het evenement schriftelijk toegestuurd. Om met meer personen in dezelfde sessie(s) te rijden, is het noodzakelijk om alle aanvragen van de groepsleden te verzamelen en deze in één envelop op te sturen.

Let wel op, de zaterdag zit inmiddels vol. Er zijn alleen nog sterritten op zondagmiddag beschikbaar. De bevestigen worden begin maart verstuurd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.