13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Landelijke Motordagen 2012

Het TT Circuit Assen houdt zaterdag 14 en zondag 15 april de Landelijke Motordagen in combinatie met het Open Paddock Event. Voor elke motorrijder, zowel beginner als gevorderde, is dit de kans om een week voor het WK Superbike zelf te rijden op Assen. Daarnaast is er volop gratis vermaak op de paddock en in de pitboxen: shows, stands, demo’s en activiteiten voor kinderen.

Om verzekerd te zijn van een startplaats in één of meer circuitsessies, is het zéér verstandig om het inschrijfformulier tijdig op te sturen naar het TT Circuit Assen. De bevestiging van de starttijd(en) wordt enkele weken voor het evenement schriftelijk toegestuurd. Om met meer personen in dezelfde sessie(s) te rijden, is het noodzakelijk om alle aanvragen van de groepsleden te verzamelen en deze in één envelop op te sturen.

Let wel op, de zaterdag zit inmiddels vol. Er zijn alleen nog sterritten op zondagmiddag beschikbaar. De bevestigen worden begin maart verstuurd.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen