I Superbiker bij Pathé

Zondag 15 april om 16.00 uur, een week voor het WK Superbike in Assen, draait in tien Pathé- bioscopen I Superbiker – The showdown. Het gaat om de vestigen van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Tilburg, Zaandam en Zwolle. Tickets van 12,50 euro zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

I Superbiker – The Showdown, een film van Mark Sloper, is hét motorsportverhaal van het afgelopen seizoen. De Britse Superbike beleeft de spannendste finalerace in zijn geschiedenis met duels tussen Ryuichi Kiyonari, Joshua Brookes, Shane Byrne, Michael Laverty (broer van), John Hopkins en Tommy Hill. Dit moet je zien!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.