13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

I Superbiker bij Pathé

Zondag 15 april om 16.00 uur, een week voor het WK Superbike in Assen, draait in tien Pathé- bioscopen I Superbiker – The showdown. Het gaat om de vestigen van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Tilburg, Zaandam en Zwolle. Tickets van 12,50 euro zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

I Superbiker – The Showdown, een film van Mark Sloper, is hét motorsportverhaal van het afgelopen seizoen. De Britse Superbike beleeft de spannendste finalerace in zijn geschiedenis met duels tussen Ryuichi Kiyonari, Joshua Brookes, Shane Byrne, Michael Laverty (broer van), John Hopkins en Tommy Hill. Dit moet je zien!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen