Belg heeft mooiste Custom

Voorafgaand en tijdens de MOTORbeurs vonden twee verkiezingen plaats. Corine Toirkens uit Geldrop werd op 20 februari gekroond tot Motorvrouw van het Jaar 2012, zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen.

Luc van Gorp uit het Belgische Gent werd op de laatste beursdag de trotse overall winnaar in de Best Custom Bike verkiezing met zijn zelfgebouwde motorfiets, een prachtige/lelijke* groene chopper met een tot 880cc opgepept motorblok. Meer informatie hebben wij helaas niet maar oordeel vooral zelf.

* Doorhalen wat niet van toepassing is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.