Landelijke motordagen

Op het TT Circuit van Assen vindt op 23, 24 en 25 april de 21e editie van de Landelijke motordagen plaats. Voor de jonkies is er de mogelijkheid om op een minibike te rijden. De zaterdag en maandag zijn er coureurs aanwezig om demonstraties te geven. De oudere coureurs kunnen op de TT simulator proberen om een snelle rondetijd neer te zetten op het TT Circuit.

Je kunt een proefles nemen of de nieuwste Triumph en Yamaha-modellen bekijken. Je kunt ook op het Streetfighterplein meedoen aan de jurering van de mooiste motorverkiezing. Op zondag (eerste Paasdag) wordt er op het circuit ‘lopend’ gestreden tijdens de TT-Run.

Er zijn veel standhouders op de Paddock aanwezig van motorbladen, raceteams, merkenclubs en motorzaken. Een horecaplein, muziek, springkussen en demonstraties maken het evenement compleet. Op het circuit wordt ook gereden, maar voor die plaatsen kun je je niet meer inschrijven.

De openingtijden van het gratis evenement zijn:
Zaterdag      10:00 – 17:00 uur.
Zondag        11:00 – 17:00 uur.
Maandag     11:00 – 17:00 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.