dinsdag 16 juli 2024

Langverwachte nieuwe Royal Enfield motorfiets geïntroduceerd in India

Het kleine stadje Manali, gelegen aan de voet van de majestueuze Himalaya op bijna drie kilometer hoogte, was het toneel van een spannende onthulling. De langverwachte nieuwe Royal Enfield motorfiets werd hier namelijk geïntroduceerd.

Een uitgebreide testrit door onze testrijder Ralf

Gedurende maar liefst zes dagen heeft onze ervaren testrijder Ralf uitvoerig kennis kunnen maken met deze nieuwe motorfiets. Hij beschreef zijn ervaring als geweldig en was onder de indruk van de prestaties en functies van de Royal Enfield Himalayan. Helaas mogen we op dit moment nog geen details vrijgeven over de specificaties en rijervaring. Er geldt namelijk een embargo tot 10 november.

Royal Enfield Bullet 350 gaat terug in de tijd, vooruit naar de toekomst

Foto’s met toestemming van Royal Enfield

We hebben echter wel toestemming gekregen om foto’s van deze nieuwe offroad motorfiets te delen. Hierdoor kun je alvast een glimp opvangen van het stoere design en innovatieve kenmerken. Voor een gedetailleerd verslag van Ralf’s uitgebreide testrit kun je terecht in MOTO73 #20, dat op dinsdag 14 november verkrijgbaar is in de winkel.

Benieuwd naar de veelbelovende nieuwe Royal Enfield Himalayan?

Als jij ook nieuwsgierig bent naar deze veelbelovende toevoeging aan het Royal Enfield gamma, blijf dan www.motor.nl en MOTO73 in de gaten houden voor meer informatie. De nieuwe Royal Enfield Himalayan zal ongetwijfeld een opwindende keuze zijn voor avontuurlijke motorliefhebbers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

2 Reacties

  1. Goedeavond net een beetje rondsturen op YouTube kom ik op een site toch de specificatie tegen van de nieuwe Himalayan op Toi Auto 😁👍🏍️

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen