Leer het van de meesters

Op zaterdag 20 april en 1 juni houdt Foto Gans in Hoofddorp, in samenwerking met een van onze trouwe fotografen Jacco van de Kuilen, een workshop auto- en motorfotografie. Jacco ken je vast van MOTO73 maar hij werkt ook voor AutoWeek en vele andere opdrachtgevers. Het is niet alleen een bijzondere kerel, het is ook nog eens een echte vakman waarvan je ongelooflijk veel kunt leren.

Wij hebben dat op de redactie al regelmatig ervaren en willen je daarom deze unieke kans niet onthouden. Dus wil je weten hoe je een écht strakke plaat maakt van je eigen motor, die van je buurman, die van Rossi en die van ons, meld je dan aan via info@fotogans.nl onder vermelding van Workshop Auto een Motor en laat even weten of je 20 april of 1 april wilt meedoen. Pak die kans!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.