13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Leer het van de meesters

Op zaterdag 20 april en 1 juni houdt Foto Gans in Hoofddorp, in samenwerking met een van onze trouwe fotografen Jacco van de Kuilen, een workshop auto- en motorfotografie. Jacco ken je vast van MOTO73 maar hij werkt ook voor AutoWeek en vele andere opdrachtgevers. Het is niet alleen een bijzondere kerel, het is ook nog eens een echte vakman waarvan je ongelooflijk veel kunt leren.

Wij hebben dat op de redactie al regelmatig ervaren en willen je daarom deze unieke kans niet onthouden. Dus wil je weten hoe je een écht strakke plaat maakt van je eigen motor, die van je buurman, die van Rossi en die van ons, meld je dan aan via info@fotogans.nl onder vermelding van Workshop Auto een Motor en laat even weten of je 20 april of 1 april wilt meedoen. Pak die kans!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelSuzuki Super Deals
Volgend artikelSensationeel podium

Gerelateerde artikelen