woensdag 29 november 2023

Suzuki Super Deals

Suzuki biedt tijdelijk een beperkt aantal nieuwe motoren aan met veel voordeel: de Suzuki Super Deals! De Suzuki Super Deals-modellen, ben je er nog…, zijn uitgerust met accessoires en een waardecheque /inruilpremie. De nieuwe modellen zijn uit voorraad leverbaar en met een voordeel dat kan oplopen tot zo´n 2.100 euro. Niet slecht!

Op www.suzuki.nl/superdeals kun je zelf je model kiezen, stapsgewijs je motorfiets samenstellen en eenvoudig zien wat het voordeel is. Met de Suzuki Super Deals-cheque, die je op de site kunt printen of downloaden, ga je vervolgens naar de Suzuki-dealer, dan nog even betalen en klaar is Kees. Je kunt via de website ook een waardebepaling aanvragen voor je huidige motorfiets en de financieringsmogelijkheden bekijken.

De Suzuki Super Deals modellen-zullen, naast de 2013-modellen, worden gepresenteerd op de Suzuki-stand tijdens MOTORbeurs Utrecht in hal 8.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image