zaterdag 20 april 2024

Suzuki Super Deals

Suzuki biedt tijdelijk een beperkt aantal nieuwe motoren aan met veel voordeel: de Suzuki Super Deals! De Suzuki Super Deals-modellen, ben je er nog…, zijn uitgerust met accessoires en een waardecheque /inruilpremie. De nieuwe modellen zijn uit voorraad leverbaar en met een voordeel dat kan oplopen tot zo´n 2.100 euro. Niet slecht!

Op www.suzuki.nl/superdeals kun je zelf je model kiezen, stapsgewijs je motorfiets samenstellen en eenvoudig zien wat het voordeel is. Met de Suzuki Super Deals-cheque, die je op de site kunt printen of downloaden, ga je vervolgens naar de Suzuki-dealer, dan nog even betalen en klaar is Kees. Je kunt via de website ook een waardebepaling aanvragen voor je huidige motorfiets en de financieringsmogelijkheden bekijken.

De Suzuki Super Deals modellen-zullen, naast de 2013-modellen, worden gepresenteerd op de Suzuki-stand tijdens MOTORbeurs Utrecht in hal 8.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen