Suzuki Super Deals

Suzuki biedt tijdelijk een beperkt aantal nieuwe motoren aan met veel voordeel: de Suzuki Super Deals! De Suzuki Super Deals-modellen, ben je er nog…, zijn uitgerust met accessoires en een waardecheque /inruilpremie. De nieuwe modellen zijn uit voorraad leverbaar en met een voordeel dat kan oplopen tot zo´n 2.100 euro. Niet slecht!

Op www.suzuki.nl/superdeals kun je zelf je model kiezen, stapsgewijs je motorfiets samenstellen en eenvoudig zien wat het voordeel is. Met de Suzuki Super Deals-cheque, die je op de site kunt printen of downloaden, ga je vervolgens naar de Suzuki-dealer, dan nog even betalen en klaar is Kees. Je kunt via de website ook een waardebepaling aanvragen voor je huidige motorfiets en de financieringsmogelijkheden bekijken.

De Suzuki Super Deals modellen-zullen, naast de 2013-modellen, worden gepresenteerd op de Suzuki-stand tijdens MOTORbeurs Utrecht in hal 8.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.