maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lees Impact en steun het goede doel

Iedere week worden er in Nederland twee kinderen dodelijk vermoeid geboren met een ongeneeslijke energiestofwisselingsziekte. Zo’n ziekte houdt heel simpel gezegd in dat de patiëntjes een defecte batterij hebben. Een van die twee kinderen overlijdt voor zijn tiende jaar… Ride4Kids zet zich in om een einde te maken aan energiestofwisselingsziektes.

Ook jij kunt helpen door bijvoorbeeld te bieden op items uit de Ride4Kids/Pyreneeenchallenge Internetveiling 2012. Ook het boek Impact, met handtekening van Joey Litjens, wordt geveild voor het goede doel… Wie wil er Impact lezen en wat goeds doen voor de medemens? Je kunt overigens ook bieden op voetbalshirts en wielrenshirts!

Alle benodigde informatie is te vinden op www.originalsandmore.com/veiling-items.html.

Foto: Guus van Goethem

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen