Lees Impact en steun het goede doel

Iedere week worden er in Nederland twee kinderen dodelijk vermoeid geboren met een ongeneeslijke energiestofwisselingsziekte. Zo’n ziekte houdt heel simpel gezegd in dat de patiëntjes een defecte batterij hebben. Een van die twee kinderen overlijdt voor zijn tiende jaar… Ride4Kids zet zich in om een einde te maken aan energiestofwisselingsziektes.

Ook jij kunt helpen door bijvoorbeeld te bieden op items uit de Ride4Kids/Pyreneeenchallenge Internetveiling 2012. Ook het boek Impact, met handtekening van Joey Litjens, wordt geveild voor het goede doel… Wie wil er Impact lezen en wat goeds doen voor de medemens? Je kunt overigens ook bieden op voetbalshirts en wielrenshirts!

Alle benodigde informatie is te vinden op www.originalsandmore.com/veiling-items.html.

Foto: Guus van Goethem

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.