Leeuwarden in het teken van Harley

In samenwerking met het Friese Lakes Chapter Holland houdt Harley-Davidson Benelux dit jaar op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni een Harley-evenement met het thema ‘The Frysian Way’ op Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden. Een locatie omringd door veel water,  een gratis toegankelijke camping en een bewaakte parkeergelegenheid.

De beste Friese ingrediënten voor een geslaagde Rally zijn gebruikt om een mooi weekendprogramma gegoten. Schitterende tochten zorgen ervoor dat iedereen de dorpen en natuur van deze provincie ervaart. Ook op de thuisbasis is uiteraard genoeg te doen voor jong en oud. De Bikermarket is alle dagen te bezoeken, er is volop entertainment met maar liefst tien bands verdeeld over twee dagen. Op zondagochtend wordt de Rally traditiegetrouw afgesloten met de parade waaraan honderden Harley’s deelnemen.

Inschrijven voor de HOG Rally in Leeuwarden kan via www.lakeschapter.nl/bhr. Op deze website staat ook veel meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?