vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herlings wint GP van Brazilië

Jeffrey Herlings heeft zondag de Grote Prijs van Brazilië op zijn naam geschreven. De 16-jarige Nederlander won op het circuit van Indaiatuba de tweede manche, voor Ken Roczen. Hij eindigde in de eerste manche als tweede, achter Roczen. In de tussenstand van het wereldkampioenschap bekleedt hij de tweede plaats achter zijn Duitse teamgenoot. Het verschil is maar veertien punten.

In de MX1 verzamelde Marc de Reuver tien punten met een zeventiende eindklassering. De Nederlander was vorig week in de GP van de Verenigde Staten nog hard gevallen. In de tussenstand van het WK staat hij

Bron: ANP
Foto: KTM

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen