Herlings wint GP van Brazilië

Jeffrey Herlings heeft zondag de Grote Prijs van Brazilië op zijn naam geschreven. De 16-jarige Nederlander won op het circuit van Indaiatuba de tweede manche, voor Ken Roczen. Hij eindigde in de eerste manche als tweede, achter Roczen. In de tussenstand van het wereldkampioenschap bekleedt hij de tweede plaats achter zijn Duitse teamgenoot. Het verschil is maar veertien punten.

In de MX1 verzamelde Marc de Reuver tien punten met een zeventiende eindklassering. De Nederlander was vorig week in de GP van de Verenigde Staten nog hard gevallen. In de tussenstand van het WK staat hij

Bron: ANP
Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?