vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Leiden in LED

Brian Garvey kwam op het idee om een rugzak en motorjas met LED-verlichting op de markt te brengen, maar mist de financiering om dat voor elkaar te krijgen. Daarom zette hij zijn project Lighting de Soleil op kickstarter.com. Op deze site kan geld ingezameld worden en kan de gulle gever deel uitmaken van zo’n onderneming. De rugzak en motorjas van Garvey zijn overigens niet alledaags, zoals we reeds al kennen. De LED-verlichting is namelijk zonder bedrading te verbinden met het rem- en knipperlicht van de motor. Zodoende lichten de LED’s feller op als er in het remhendel geknepen wordt. Ook als je richting aanwijst, zullen de oranje LED’s op de rugzak of motorjas geactiveerd worden. Mooie oplossing om de motorrijder meer zichtbaar te maken in het donker. Wil je het project steunen, ga dan naar dit adres.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen