Leiden in LED

Brian Garvey kwam op het idee om een rugzak en motorjas met LED-verlichting op de markt te brengen, maar mist de financiering om dat voor elkaar te krijgen. Daarom zette hij zijn project Lighting de Soleil op kickstarter.com. Op deze site kan geld ingezameld worden en kan de gulle gever deel uitmaken van zo’n onderneming. De rugzak en motorjas van Garvey zijn overigens niet alledaags, zoals we reeds al kennen. De LED-verlichting is namelijk zonder bedrading te verbinden met het rem- en knipperlicht van de motor. Zodoende lichten de LED’s feller op als er in het remhendel geknepen wordt. Ook als je richting aanwijst, zullen de oranje LED’s op de rugzak of motorjas geactiveerd worden. Mooie oplossing om de motorrijder meer zichtbaar te maken in het donker. Wil je het project steunen, ga dan naar dit adres.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.