donderdag 18 april 2024

Leiden in LED

Brian Garvey kwam op het idee om een rugzak en motorjas met LED-verlichting op de markt te brengen, maar mist de financiering om dat voor elkaar te krijgen. Daarom zette hij zijn project Lighting de Soleil op kickstarter.com. Op deze site kan geld ingezameld worden en kan de gulle gever deel uitmaken van zo’n onderneming. De rugzak en motorjas van Garvey zijn overigens niet alledaags, zoals we reeds al kennen. De LED-verlichting is namelijk zonder bedrading te verbinden met het rem- en knipperlicht van de motor. Zodoende lichten de LED’s feller op als er in het remhendel geknepen wordt. Ook als je richting aanwijst, zullen de oranje LED’s op de rugzak of motorjas geactiveerd worden. Mooie oplossing om de motorrijder meer zichtbaar te maken in het donker. Wil je het project steunen, ga dan naar dit adres.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen