donderdag 23 mei 2024

Avondrit KNMV district Zuid

De toercommissarissen van district Zuid van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging organiseren, samen met MTC Grathem en MTC 2004 YOU uit Venray, de derde avondrit voor motorrijders.  Deze motortocht wordt gehouden  op vrijdagavond 24 oktober 2014 vanaf 19.00 uur in het gebied tussen Venray en Grathem.  Zowel niet-leden als leden van de motorbond KNMV kunnen gratis deelnemen!

Al jarenlang is het de wens van vele motorrijders om een avondrit te rijden. Geen lange rit van 600 km waarbij de hele nacht wordt doorgereden, maar een toertocht van maximaal 150 km. De toercommissarissen van de KNMV district Zuid hebben dit verzoek opgepakt en organiseren twee maal per jaar samen met twee clubs zo’n avondrit.

Vertrekpunt

Het vertrek is vanaf de startplaatsen MC Grathem, Markt 5, 6096 AL Grathem en/of MTC 2004 YOU, Sportlaan 4, 5801 HA Venray. Maar de route mag ook ergens onderweg worden opgepakt. Op www.knmv.nl  kunnen de routes worden gedownload,  zowel voor Garmin als TomTom. 

Behendigheidsparcours

Op beide start- en rustplaatsen wordt voor de inwendige mens gezorgd. In Venray kunnen deelnemers geheel vrijblijvend, op eigen risico, deelnemen aan het rijden van een behendigheidsparcours bij duisternis. Het parcours wordt gemarkeerd met zogeheten breaklights.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen