Avondrit KNMV district Zuid

De toercommissarissen van district Zuid van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging organiseren, samen met MTC Grathem en MTC 2004 YOU uit Venray, de derde avondrit voor motorrijders.  Deze motortocht wordt gehouden  op vrijdagavond 24 oktober 2014 vanaf 19.00 uur in het gebied tussen Venray en Grathem.  Zowel niet-leden als leden van de motorbond KNMV kunnen gratis deelnemen!

Al jarenlang is het de wens van vele motorrijders om een avondrit te rijden. Geen lange rit van 600 km waarbij de hele nacht wordt doorgereden, maar een toertocht van maximaal 150 km. De toercommissarissen van de KNMV district Zuid hebben dit verzoek opgepakt en organiseren twee maal per jaar samen met twee clubs zo’n avondrit.

Vertrekpunt

Het vertrek is vanaf de startplaatsen MC Grathem, Markt 5, 6096 AL Grathem en/of MTC 2004 YOU, Sportlaan 4, 5801 HA Venray. Maar de route mag ook ergens onderweg worden opgepakt. Op www.knmv.nl  kunnen de routes worden gedownload,  zowel voor Garmin als TomTom. 

Behendigheidsparcours

Op beide start- en rustplaatsen wordt voor de inwendige mens gezorgd. In Venray kunnen deelnemers geheel vrijblijvend, op eigen risico, deelnemen aan het rijden van een behendigheidsparcours bij duisternis. Het parcours wordt gemarkeerd met zogeheten breaklights.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?