Lekker blijven plakken

Verhoogde zichtbaarheid wordt normaal gebracht via reflecterende dan wel fluorescerende delen op je motorkleding en helm. Maar er is nu ook een eenvoudigere manier om je zichtbaarheid te verhogen. Het Engelse Respro heeft namelijk vele varianten aan bestickering in het programma die zowel op je motor als op ‘jezelf’ aangebracht kunnen worden.

De I-shot stickers zijn speciaal voor op de velgrand, frame en kleding. Alle varianten zijn te zien op www.xtravus.nl. Via deze website kun je ook informeren welke dealer deze stickersets verkoopt. De reflecterende stickersets zijn er al vanaf 9,95 euro per set.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.